Piškotki

Nastavitve zasebnosti za spletno stran. Nekatere funkcije te spletne strani potrebujemo vašo privolitev, da se spomnimo, kdo ste.

Analytics

Google Analytics omogoča merjenje prodaje in konverzij, hkrati pa vam zagotavlja tudi sveže vpoglede v to, kako obiskovalci uporabljajo vaše spletno mesto, kako so tja prispeli in kako jih lahko prepričate, da se bodo vračali.

Varstvo osebnih podatkov

Elprof d.o.o., se zavezuje, da bo posredovane podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP). Vsi posredovani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in za namen, zaradi katerega so bili posredovani.

Pri obravnavi posredno posredovanih podatkov nas obvezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo
neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

GDPR

Osebni podatki, ki so zahtevani pri spletnih obrazcih, so potrebni za izvedbo specifičnih zahtev strank in nadaljno komunikacijo med Elprof d.o.o. ter stranko. Elprof d.o.o. skrbno varuje podatke uporabnikov ter jih uporabljal zključno za namen, za katerega so bili posredovani.

Vsi podatki poslani s spletne strani elprof.si se pošiljajo v kriptirani obliki. Od obiskovalca do spletne strani je vzpostavljena varna šifrirana SSL povezava.

Elprof d.o.o. se obvezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

Elprof d.o.o. bo pridobljene podatke varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje.  Elprof d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika (na e-naslov info@elprof.si) se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Uporabniki imajo kadarkoli pravico zahtevati spremembo oziroma izbris svojih osebnih podatkov preko e-naslov info@elprof.si. Podatki bodo izbrisani v najkrajšem možnem času.

Zloraba podatkov

Zavezujemo se, da bomo varovali vaše osebne podatke v skladu z GPDR. V kolikor bi prišlo do zlorabe podatkov, vas bomo o tem obvestili na vaš e-poštni naslov v najkrajšem možnem času, vendar ne kasneje kot v 72 urah od
ugotovitve zlorabe.

Odgovornost
Spletna stran je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Elprof d.o.o. ne jamči za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na strani.
Vse informacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Elprof d.o.o. ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.  Elprof d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa,  uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ter pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Prav tako si Elprof d.o.o. pridržuje pravico do spremembe vsebine.